Produkty:
15 winogron najlepiej bezpestkowych
100-150g gorgonzoli lub serka koziego
orzechy do posypania (gatunek wedle uznania ważne żeby były lekko pokruszone )
Sposób przygotowania:
Ser rozdrobnić widelcem i oblepić nim każde winogrono. Orzechy wsypać do małych płaskich naczyń. W winogrona wbić wykałaczki i obtaczać każdą kulkę w orzechach. Pozostało tylko zjeść.
15 winogron najlepiej bezpestkowych
100-150g gorgonzoli lub serka koziego
orzechy do posypania (gatunek wedle uznania ważne żeby były lekko pokruszone )
Sposób przygotowania:
Ser rozdrobnić widelcem i oblepić nim każde winogrono. Orzechy wsypać do małych płaskich naczyń. W winogrona wbić wykałaczki i obtaczać każdą kulkę w orzechach. Pozostało tylko zjeść.
Polecam i pozdrawiam.